Sohbet Faaliyetleri

Sohbetlerimiz  Vakfımızın merkezi olan Bağlar Mh Şehit ilhan aras cad. 7053 Sk. No:9 Erenler adresinde, Müceddid Mahmud Efendi Külliyesinde Perşembe Akşamları ve Yeni doğan Mh. Fabrika cad. No :9 Adapazarı (Doğum evi arkası)  Mekke Mescidinde Çarşamba Akşamları ve Pazar Sabahları sabah namazından sonra sadece erkeklere mahsus olmak üzere mütad olarak gerçekleştirilmektedir.
 Bayanlara Çarşamba günleri öğle namazından sonra Mekke Mescidinde ve Cumartesi günleri öğle namazından sonra Mahmud Efendi Külliyesinde mütad olarak gerçekleşmektedir.

MEKKE MESCİDİ VE MAHMUD EFENDİ KÜLLİYESİ HARİCİNDE SAKARYA'NIN KARASU, FERİZLİ, KARAPÜRÇEK, ARFİYE, SERDİVAN,  GEYVE, PAMUKOVA, ve İLÇELERİNDE İRŞAD FAALİYETLERİ HAFTALIK VEYA 15 GÜNDE BİR OLMAK ÜZERE PERİYODİK OLARAK DEVAM ETMEKTEDİR. YİNE İSTANBUL'DA BEYKOZ HZ. YUŞA (a.s.),
EYÜP SULTAN CAMİİ MEYDANINDA  KUBA DERNEĞİ/PENDİK,  ENSAR DERNEĞİ/AVCILAR, ÖZ GÖNÜL DOSTLARI DERNEĞİ/ESENLER, DİĞER MUHTELİF DERNEKLERDE PERİYODİK OLARAK GERÇEKLEŞMEKTEDİR.

Sohbet Faliyetleri ve programlar konusunda bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.