Mazlum coğrafya da İnşa edeceğimiz küllİye projesİnde 1 Hİsse de senİn olsun
Medreselerimizde ehli sünnet itikadı doğrultusunda hafızlık ve din eğitimi hizmetleri verilmektedir. Hafızlık müessesesi; Hz. Peygamberden günümüze kadar asırlar..
Gıda bankacılığı özetle; Gıda-Giyim-Yakacak ve Temizlik malzemelerinden gerek kendisi üretici ve satıcısı ise gerekse herhangi bir meslekten vergi mükellefi olup bu dört kalem..
Sohbetlerimiz  Vakfımızın merkezi olan Bağlar Mh Şehit ilhan aras cad. 7053 Sk. No:9 Erenler adresinde, Müceddid Mahmud Efendi Külliyesinde Perşembe Akşamları ve Yeni doğan Mh...
İSTANBUL ÇANAKKALE - BANDIRMA - BURSA BİLECİK - KONYA - ANKARA - BOLU DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU TURLARI İLE ÜLKEMİZİN MANEVİ DEĞERLERİ OLAN PEYGAMBER,..
Vakfımız tarafından kurulan aş evimizde her gün kıymetli misafir, talebe ve ihtiyaç sahiplerini en güzel şekilde ağırlamaktayız. Rabbimize şükürler olsun ki; bu..