Burs

Sakarya Erenler İlime Hizmet Derneği olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar ilime ve irfana değer veriyor ve bu faaliyetlerimizin devamlılığını sağlıyoruz. Öğrencilerimizin dinine, ülkesine, insanlığa faydalı iyi eğitimli bireyler olması için akademik alanda vermiş oldukları emeklerin karşılığını onlara maddi ve manevi destekçileri olarak vermek derneğimizin öncelikli hedeflerindendir. İslamiyet’in okumaya ve öğrenmeye verdiği önem inen ilk vahiyde yazan “Oku” emrinden anlaşılmaktadır. Bu emrin işaretinde yol yürüyen mümin kardeşlerimizin her zaman destekçisi olacağız, sizlerde öğrencilerimizin eğitim masraflarına yardımda bulunmak isterseniz yürütmüş olduğumuz Burs Yardımlarımıza destekte bulunabilirsiniz.